Hooopáá... Hiba 404

Sajnáljuk, de a keresett oldal nem létezik, vagy nem található.

Ellenőrizd a címsorban az URL-t, vagy...

A konténer több mint 'tároló doboz' !

Érdekesség, de igaz, konténerből nagyon szép modern házakat lehet építeni, ám a térmester kft. házak gyártásával nem foglalkozik, azonban szívesen adunk hozzá alapanyagot!

A konténerek többet jelentenek mint egyszerű „tárolási dobozokat”. Mivel a konténeregységeknek szigorú elvárásoknak és standardoknak kell megfelelniük, ezért azok tartósak, biztonságosak, igény szerint vízmentesek és széles körben hasznosíthatóak, úgy mint szállítmányozásra, tárolásra, lakhatásra és akár megújuló energia (biogáz erőmű) céljára is.  Sőt egy építész bevonásával a hagyományos tengeri konténerekből tetszőleges alapterületű, méretű, és emeletszámú magánlakás vagy iroda is tervezhető, amely modern letisztult formákkal, ám mégis emberséges és megbízható otthont nyújt majd új tulajdonosának!

Standard raktárkonténerek

Standard tengeri szállítókonténer 2,44 m széles és 2,59 m magas, hosszúsága pedig 3,05 és 13,68 méter között változó.

Raktárkonténerek magáncélra is vásárolhatók vagy bérelhetők, sőt, a világ minden részére egyirányú szállításra is bérelhetők és megvásárolhatók.

A tengeri szállítmányozáson kívül a konténerek raktározási célokra is remekül használhatók!

Hi Cube konténerek (40 HC)

A Hi Cube konténerek 30 cm-el magasabbak mint a normál (DC) konténerek, elérhetők 20 és 40 lábas kivitelben. A 20 lábas HC konténerek többnyire csak újként rendelhetők, míg a 40 lábas HC raktárkonténerek kedvezőbb áron használtan is elérhetőek.

Hűtőkonténerek és mobil hűtőházak

A konténerekből kialakítható olyan szigetelt - hűtőberendezéssel ellátott - konténer amely tökéletesen alkalmas vendéglátó helyek, élelmiszer előállítással foglalkozó cégek számára hűtést igénylő termékek tárolására akár hosszútávon is. A konténer légmentesen zárható, rágcsáló biztos! A hűtőkonténerek hűtési tartománya általában -25 ℃ – +25 ℃ fok között mozog.